*arkkitehtuuri *kattorakentaja *saneeraus *uudisrakennus *aurinko ja muut lämmitysmuodot *omatoiminen rakentaja *uima-allas *referenssejä *yhteystiedot *
omatoiminen rakentaja » uudista tai korjaa vanhat keräimesi


vakiokeräimet
uudista tai korjaa vanhat keräimesi
*** Uudista vanhat keräimesi helposti ja ota energia jälleen tehokkaasti talteen.***
Vanhat -70 - -80 luvun keräimet ovat jo osittain tulleet tiensä päähän. Varsinkin niiden keräinten, joiden absorptiopintana (musta pinta) on käytetty alumiinia. Teho ja energiantuotto ovat pudonneet jo merkittävästi.

Teknologia on myös vuosien saatossa kehittynyt ja uudet selektiivipintaiset absorbaattorit imevät itseensä tehokkaammin auringon energiaa kuin käyttämäsi keräimet uutena. Keräinten ulkoasu on kuitenkin yleensä edelleen moitteeton ja varsinkin lasikate on erittäin pitkäikäinen.

Keräimet voidaan uudistaa yhtä tehokkaiksi kuin nykyiset uudet keräimet vaihtamalla niiden absorbaattorit uusiin. Tämä onnistuu joissakin keräimissä jopa irrottamatta keräintä katolta. Toimitamme tarvittavan määrän uusia korkealaatuisia stripsejä, joista voit koota itse uuden keräinpinnan ohjeittemme mukaan. Toimitamme myös halutessasi valmiin uuden absorbaattorin. Tuo meille vanha keräinpinta malliksi, jolloin me valmistamme uuden mittojen mukaan.

Keäimestä voidaan samassa yhteydessä vaihtaa myös eristeet ja lasikate mikäli vanhat komponentit osoittautuvat jo ikääntyneiksi ja ominaisuutensa menettäneiksi.

Ota yhteyttä! (02) 431 2236 tai jarmo.kotiniemi@aurinkotori.com

Aurinkotorin taustalla on 30 vuoden tietotaito aurinkokeräinteknologiasta ja yli 50 vuoden LVI-kokemus. - sivustoa päivitetty 25.01.2017
Kummeli Group Oy